Loading...
Kees van Dijk Tweewielers2016-10-21T09:47:04+00:00

Project Description

Kees van Dijk Tweewielers https://www.keesvandijktweewielers.nl
Hosting Infinite Design
Webdesign Infinite Design

Project omschrijving

Kees van Dijk is een grote speler op het markt van tweewielers, al sinds 1975, een lange tijd, u kunt zich wel voorstellen dat hun website al een tijdje aan vervanging toe was. Er waren ook best wat uitdagingen, het domein moest worden aangepast, en de website moest worden verhuisd naar een andere webhost, dat hield ook in dat alle e-mails en verwijzingen moesten worden aangepast, digitaal en fysiek.

Kees van Dijk heeft ons benaderd met het verzoek om een mooie, moderne website te maken, die van deze tijd was en alle benodigde functionaliteiten beschikte. Na even overleg te hebben gehad, en alles te hebben gepland, zijn wij overgegaan tot het maken.

Zo gezegd, zo gedaan, al snel was Kees van Dijk trotse eigenaar van zijn nieuwe website.

Showcase

Benodigde skills

Kees van Dijk had al een eigen logo en huisstijl, de wens was om dit koste wat het kost te behouden, met andere worden, te integreren in hun nieuwe website, wat ook de nodige uitdagingen met zich meebracht, gezien het feit dat de oude huisstijl elementen, ook niet op het gewenste resolutie waren, was het nodig om bepaalde onderdelen, opnieuw te maken, wat vrij tijdrovend was, het is maar goed dat wij houden van een uitdaging!

Project Planning 98%
Grafisch Design 92%
Webhosting 96%
SEO 98%

Concept Planning

We hebben ongeveer een a twee weeken gepland voor het maken en het verhuizen van deze website, dit was in grote lijnen ook gehaald, op wat kleine details en aanpassingen na.

Schetsen & Revisies

We hebben een paar layouts voorgesteld, hierna is het in twee a drie revisies gelukt om het oorspronkelijke schets om te toveren tot een finale versie, uiteraard met kleine aanpassingen hier en daar.

Oplevering

Hier verwachtte ons een nieuwe uitdaging, gezien Kees van Dijk tevens van forwarden wisselde, betekende dat we ook alle klanten en relaties op de hoogte moesten stellen, tevens liep de e-mail ook over het oude domein. Omdat het voorheen geen professionele hosting provider was, waren de mogelijkheden tot het forwarden van hun bezoekers en e-mail verkeer zeer beperkt.

Het resultaat

Het resultaat liet dan ook niet lang op zich wachten, binnen een maand, zat www.keesvandijktweewielers.nl dik over de 1,500 bezoeken per maand, wat een enorm verschil maakte met de oude website, hieronder ziet u zelf het bewijs!

Kortom! Missie geslaagd!

Kees van Dijk SEO Google Analytics

Het vooruitzicht

De website is af, echter gaan wij verder met Kees van Dijk, gezien het resultaat heeft Kees van Dijk mij verzocht om te blijven werken aan het naamsbekendheid, bezoekersaantallen, vindbaarheid, sterker nog, zijn wij momenteel gestart met een nieuw project, waar u al snel meer over kunt lezen.

Skip to toolbar