Loading...

Logo design

//Logo design
Logo design2016-10-21T09:47:04+00:00

Het Idee

Alles begint met een idee, zelf als u een boterham wilt smeren, denkt u er eerst over na, door vervolgens uw gedachte uit te voeren materialiseert u uw idee, zo werkt het ook met logo ontwerp, u zult eerst goed moeten nadenken wat u wilt uitstralen, wat u mooi vindt, waar u zich aan kunt binden, waar u voor staat, en hoe zit het met uw klanten? Eenmaal alles goed te hebben overwogen, kunt u overgaan tot planning, en vervolgens uitvoering van uw project.

De uitdaging

De uitdaging is om alle wensen van de klant en alle aspecten van het ontwerp te combineren en te hanteren, zorgen dat het er mooi en strak uitziet, precies hetgeen uitstraalt wat de klant naar buiten wil brengen, en toch eigentijds en origineel te blijven, heel veel ontwerpen bestaan inmiddels al, het is dus zeker niet makkelijk om iets te creëren, wat opvalt, door mooie design, en toch origineel weet te blijven.

De oplossing

De oplossing is het putten van creativiteit en inspiratie uit het dagelijks leven om ons heen, en door te vertrouwen op eigen, met de jaren vergaarde ervaring. We zien heel vaak mooie dingen, helaas zien vele mensen ze wel, echter kijken ze er niet naar.  Niks is makkelijk, maar ook zeker niet onmogelijk; waar een wil is, is een weg. En wat is nou mooier dan een partner, die uw reis met u wilt delen? Vergeet niet dat u samen sterker staat en verder komt.

Conceptual Design Voorbeelden

De Skills nodig om Brand Excellence te bereiken

Grafisch Design

Het zijn smaak en inzicht die u de knoop doen doorhakken, echter vertrouwt u uiteindelijk op kennis en ervaring.

Illustratie

Het inzicht in het opmaken en combineren van lettertypes, objecten, kleuren, technieken en vormen.

Design Mockups

Een design begint altijd met een paar grove schetsen, om uiteindelijk door te groeien tot het uiteindelijke ontwerp.

Brand Strategie

Gaat u ergens heen? Verstandig om eerst te bedenken waarheen en wat er voor nodig is om daar te komen.

Het resulataat, een tevreden klant

Ik was nog nooit zo blij met een bedrijf, alle werk werd mij direct uit handen genomen, alle problemen, losten ze voor me op, zodat ik mij kan bezighouden, met wat echt belangrijk is, mijn eigen bedrijf.
Wibo Goes

We brengen uw ideen tot leven!

Door creatieve ideeën, innovatie en vastberadenheid.

Laten we van start gaan!
Skip to toolbar